Skip to main content

Laatste nieuws

Geen categorie

Zaterdag 18 september gesloten

Op zaterdag 18 september houden wij onze vrijwilligersdag. Daarom is de kinderboerderij die dag niet geopend. Alle andere dagen is iedereen uiteraard van harte welkom volgens de gebruikelijke openingstijden.
Elvira
15 september 2021
Geen categorie

Voortaan ook op donderdagmiddag open

Sinds kort zijn we ook op donderdagmiddag open. Cliënten van GGZe De Boei maken dan gebruik van de werkplaats van de kinderboerderij en ze helpen mee op het terras. Dus kom gerust op donderdagmiddag de dieren bekijken en geniet van een kopje koffie, fris of wat anders lekkers. Onze openingstijden zijn nu als volgt: Maandag: 09:00-12:00 Dinsdag: 09:00-12:00 Woensdag: 09:00-17:00 Donderdag: 09:00-16:00 Vrijdag: 09:00-12:00 Zaterdag en zondag: 10:00-13:00
Elvira
8 augustus 2021
Geen categorie

Steun de kinderboerderij

De Kinderboerderij is voor een groot deel afhankelijk van de subsidie van de gemeente. Hoewel we erg blij zijn met de toegekende subsidie, is er nog niet voldoende geld om alles te kunnen blijven betalen. We vragen je daarom om ons te steunen. We hebben momenteel twee acties: 'word donateur' en 'vriendje voor een tientje'. Kijk in het menu bij acties. Ben jij een dierenvriend? Help ons dan.
Elvira
15 juni 2021
Geen categorie

Hoera! We mogen weer open voor bezoekers

Vanaf woensdag 19 mei mogen we de poort weer openen voor bezoekers. We zijn hier heel blij mee en verwelkomen je graag. Onze openingstijden zijn: maandag-vrijdag 09:00-12:00 uur woensdag extra open 12:00-17:00 uur zaterdag-zondag 10:00-13:00 uur Iedereen is weer van harte welkom. We vragen je natuurlijk wel de richtlijnen van de kinderboerderij te volgen: We vragen je een formulier in te vullen bij binnenkomst, de stal en het educatiegebouw zijn niet toegankelijk, de toiletten mogen wel gebruikt worden, let op de looproutes en volg de aanwijzingen/verzoeken van de vrijwilligers indien nodig. We hopen je snel weer te zien!
Elvira
19 mei 2021
Geen categorie

Geitennieuws

De afgelopen weken zijn de geiten Klaartje, Emma, Chrissie en Fleur bevallen van jonge geitjes en bokjes. Er moet nog één geit bevallen. Daar wachten we nog even op en dan mogen ze allemaal naar buiten. Kom je ze snel bewonderen?
Elvira
19 mei 2021
Geen categorie

Lammetjes

Schaap lotje is bevallen van 2 lammetjes: een rammetje en een ooitje. Ze heten Hans en Grietje. Mama lotje zorgt goed voor ze. Hans is duidelijk een groter binkie. Grietje krijgt elke dag wat extra melk om te groeien en extra aan te sterken.
kleinemeerbeheer
29 maart 2021
Geen categorie

Winter Wonderland

Wat ziet het er prachtig uit! Gelukkig hebben de dieren geen last van de sneeuw en kou. We hebben wel uit voorzorg de waterleiding buiten afgesloten, dus de dieren krijgen nu water uit emmers in plaats van uit waterbakken. Verder gaat alles gewoon door op de kinderboerderij.
kleinemeerbeheer
9 februari 2021
Geen categorie

Gesloten voor bezoekers

Vanwege de coronamaatregelen zijn wij helaas gesloten voor bezoekers. We hopen onze poort snel weer te kunnen openen. Uiteraard worden achter de schermen de dieren goed verzorgd, geaaid, geknuffeld en gevoerd. Dat blijft gewoon doorgaan.
kleinemeerbeheer
1 januari 2021