Skip to main content

Laatste nieuws

Activiteiten

Zondag 11 juni jaarlijkse open dag

Wij houden op zondag 11 juni van 13:00-17:00 uur onze jaarlijkse Open dag. Iedereen is welkom, toegang is gratis. Volgens traditie vindt de open dag plaats op de 2e zondag van juni bij de Kinderboerderij. Op deze dag openen we graag extra onze poorten om iedereen te kunnen laten genieten van de kinderboerderij, de dieren en de omgeving. Je hoeft je niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis. (meer…)
Elvira
21 mei 2023
Activiteiten

Paasactiviteiten op 2e Paasdag

Op 2e Paasdag zijn wij open van 13:00-17:00 uur. Het wordt een gezellige middag met allerlei spellen en activiteiten. Kom je ook? Je kan de paashaas ontmoeten, we hebben een speciale paasspeurtocht georganiseerd, je kan spelletjes spelen, schminken, eieren schilderen en nog veel meer. En natuurlijk is het terras open om wat te kunnen drinken of een ijsje te eten.
Elvira
6 maart 2023
Vacature

Vacature: jeugdbegeleider gezocht!

Zoek je een leuke hobby op woensdagmiddag? Kan jij goed met jeugd overweg? En vindt je het leuk om met kinderen én dieren te werken? Neem dan snel contact met ons op want wij zijn op zoek naar een vrijwilliger jeugdbegeleiding! Kijk hier voor de vacaturetekst.
Elvira
18 januari 2023
OrganisatiePraktische informatie

Openingstijden donderdag gewijzigd

Helaas heeft GGzE De Boei vanwege te weinig cliënten en te weinig begeleiding, de samenwerking met de Kinderboerderij De Kleine Meer moeten opzeggen. We vinden dit erg jammer, maar zijn dankbaar voor de samenwerking de afgelopen tijd. De cliënten hebben mooie dingen gemaakt en bijgedragen aan o.a. het vernieuwen van het terras en de bewegwijzering op de Kinderboerderij. Hiermee komen ook de langere openingstijden op donderdagmiddag te vervallen. De openingstijden zijn nu: Maandag: 09:00-12:00 uur Dinsdag: 09:00-12:00 uur Woensdag: 09:00-17:00 uur Donderdag: 09:00-12:00 uur Vrijdag: 09:00-12:00 uur Zaterdag en zondag: 10.00-13.00 uur
Elvira
18 januari 2023
OrganisatieVacature

Vacature: voorzitter gezocht!

De huidige voorzitter heeft aangegeven, na vele jaren intensief betrokken te zijn geweest bij De Kleine Meer, te willen stoppen met zijn functie als voorzitter. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe (vice)voorzitter. Het is de bedoeling dat de nieuwe (vice)voorzitter nog even kan meelopen met de huidige voorzitter, waarna hij/zij het stokje kan overnemen. Lees verder voor het functieprofiel. (meer…)
Elvira
1 november 2022
Organisatie

Kinderboerderij heeft de ANBI-status

We hebben sinds kort de ANBI-status ontvangen. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI draagt op de een of andere wijze bij aan het algemeen nut. Het kan een goed doel, een culturele of een wetenschappelijke instelling zijn. Het kan ook een kerk of organisatie met een bepaalde levensbeschouwing zijn. De Belastingdienst stelt voorwaarden aan een organisatie die een ANBI wil zijn. Een organisatie die daaraan voldoet, krijgt de ANBI-status. Dat is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren. Dit geldt zowel voor losse giften via de giftenaftrek als via periodieke giften. (meer…)
Elvira
27 oktober 2022
Geen categorie

Dierendag 2 oktober

Op zondag 2 oktober vieren we Dierendag bij de Kinderboerderij. We zijn die dag extra geopend van 13:00 tot 16.30 uur en we maken er een gezellige middag van. Je kan een speurtocht doen, kleurplaten kleuren, het rad van dierenrijk spelen, ranja uit de ranjakoe 'melken' en nog veel meer. Kom je ook gezellig meedoen?
Elvira
7 september 2022
Hert, reeën en schaap
Vacature

Dierenverzorgers gezocht

We zijn op zoek naar dierenverzorgers. Vind jij dieren leuk en wil je graag komen helpen bij de Kinderboerderij? Lees dan hier de hele omschrijving.
Elvira
7 september 2022
Help ons

Rabo Club Support

Ook dit jaar doen wij weer mee met Rabo Club Support. Met jouw stem krijgen wij een financieel steuntje in de rug. Je kunt stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je favoriet en stemmen maar! Je kan tot uiterlijk 27 september je stem uitbrengen. Of ga naar de website: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport Kunnen wij op jou rekenen? Hartelijk bedankt alvast!
Elvira
7 september 2022
vrijwilligers bij springkussen
Activiteiten

Open dag 12 juni

Op zondag 12 juni houden we onze jaarlijkse Open dag van 13:00-17:00 uur. Na de coronaperiode waarin we afwisselend geopend en gesloten zijn geweest, zijn we erg blij dat we na 2 jaar weer de Open dag kunnen organiseren. Volgens traditie op de 2e zondag van juni. Op deze dag openen we graag extra onze poorten om iedereen te kunnen laten genieten van onze kinderboerderij. (meer…)
Elvira
3 juni 2022