Skip to main content

Adopteren

Wist je dat je bij Kinderboerderij De Kleine Meer een dier kunt adopteren? Daarmee lever je een financiële bijdrage aan de verzorging van onze dieren.
Je kunt zelf een dier uitkiezen. Natuurlijk krijg je er ook wat leuks voor terug. Je krijgt een adoptiecertificaat en een foto op A4 formaat van jou samen met je dier.
Je foto komt ook te hangen in het educatiegebouw en je mag natuurlijk altijd met het dier komen knuffelen.

Je adopteert een dier voor minimaal 1 jaar. Ongeveer een maand voordat het adoptiejaar is afgelopen, ontvang je van ons een brief of een mail met de vraag of je de adoptie wilt voortzetten, stopzetten of dat je misschien een ander dier wilt adopteren.

De dieren kunnen verschillende adoptieouders hebben. Jouw adoptie is dus symbolisch. Je betaalt mee aan de verzorging van jouw dier.
Ook bedrijven, verenigingen e.d. kunnen bij ons een dier adopteren. Zo steun je de kinderboerderij en zorg je zelf voor positieve reclame voor jouw bedrijf of vereniging.

Onze Adoptiedieren

Geit
€50,00

geitje
Adopteer

Gans
€30,00

gans
Adopteer

Kip
€20,00

haan
Adopteer

Konijn
€20,00

Adopteer

Schaap
€50,00

schaap
Adopteer

Hert
€50,00

hert
Adopteer

Cavia
€20,00

cavias
Adopteer

Varken
€40,00

varken
Adopteer

Kalkoen
€30,00

kalkoen
Adopteer

Vogel
€20,00

vogels
Adopteer

Kat
€30,00

kat
Adopteer

Je adopteert een dier door het formulier hiernaast in te vullen. Dan nemen wij contact met je op en regelen we de adoptie. Je kunt natuurlijk ook naar de kinderboerderij komen om een dier uit te kiezen. Meld je dan even bij een van de vrijwilligers.

Voorwaarden

Je kunt geen speciale rechten ontlenen aan de adoptie van een dier. Het dier blijft te allen tijde eigendom van de kinderboerderij.
Het is niet mogelijk het dier mee naar huis te nemen. Wij streven ernaar alleen dieren ter adoptie aan te bieden, waar we van verwachten dat ze het hele jaar op de kinderboerderij zullen blijven. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat een dier vanwege ziekte of bijvoorbeeld gedragsproblemen de boerderij zal moeten verlaten. De kinderboerderij zal hiervoor geen verantwoording hoeven af te leggen aan de persoon die het dier geadopteerd heeft. Als het door jou geadopteerde dier de boerderij verlaat, stellen wij je hiervan op de hoogte en kun je desgewenst een ander dier uitzoeken of je krijgt het resterende deel van het adoptiegeld (resterende volle maanden) van dat jaar terug.

De betaling

De genoemde prijzen zijn de adoptieprijzen per jaar. De betaling kan via pinnen, overmaken of een betaalverzoek.

Heb je nog vragen over het dierenadoptieplan? Neem dan contact op met Joris: of 06-50924043.

  Aanmelden voor adoptie

  • Email adres *   

  * ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden

   

  * Verplicht