Activiteiten

Naast de diverse lespakketten organiseren we ook andere activiteiten. Deze activiteiten zijn bestemd voor scholen, maar eveneens geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of naschoolse opvangtrip.

We hebben op de kinderboerderij verschillende speurtochten uitgezet, waarbij de deelnemers veel leren over de diverse dieren en hun verzorging. Onze vrijwilligers zijn ook altijd bereid om op afspraak een rondleiding te geven. Tijdens de rondleiding wordt informatie verstrekt over onze dieren.

Geen zin om alleen maar te luisteren en meer in voor een spelletje; dat kan ook! Van de stoep voor het educatiegebouw maken we met krijt een speelbord en we gaan levend ganzenbord spelen, waarbij de deelnemers zelf als pion fungeren.

Is bovenstaande niet direct wat u zoekt, maar heeft u zelf een ander leuk idee, mail dat dan naar karin@dekleinemeer.nl. We gaan dan samen de mogelijkheden bespreken.

Direct aanmelden voor lespakketten of activiteiten kan d.m.v. het “Aanmeldingsformulier Educatie”. Dit formulier vindt u onder de “boerderij-links”.