Hoe vindt u ons?

Onze kinderboerderij ligt aan de Bosstraat in Valkenswaard, aan de rand van natuurgebied De Kleine Meer. Op een ruim, ook voor gehandicapten goed bereikbaar, perceel bevinden zich de weiden, stallen en het educatiecentrum van de kinderboerderij. Vlak naast het terrein van de kinderboerderij staan enkele speeltoestellen en is er een trapveldje voor de jeugd.

Ons adres:
Bosstraat 45, Valkenswaard
Onze openingstijden:
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. Op woensdagen zijn wij tevens geopend van 12:00 tot 17:00 uur. In het weekend is dit van 10.00 tot 13.00 uur.
Telefoonnummers:
De kinderboerderij:
040-2076153
Het secretariaat:
06-10226293                             De beheerder:                          06-50924043
Kaart

Zo zijn wij te bereiken

Vanuit de richting Leende:
Bij het eerste verkeerslicht binnen de bebouwde kom van Valkenswaard gaat u rechtsaf. Vervolgens neemt u de vierde straat links, direct na basisschool ‘De Smelen’; u rijdt dan in de Bosstraat. Na circa 300 meter vindt u de kinderboerderij aan de rechterkant.

Vanuit de richting Eindhoven:
Bij het eerste verkeerslicht binnen de bebouwde kom van Valkenswaard slaat u linksaf. U volgt deze weg de bocht door naar rechts en vervolgens neemt u de eerste straat rechts; u rijdt dan in de Bosstraat. Na circa 300 meter vindt u de kinderboerderij aan de rechterkant.

Vanuit de richting België en Bergeijk:
U rijdt richting het centrum van Valkenswaard. Op de markt slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf richting Leende. Bij de tweede verkeerslichten slaat u linksaf; u rijdt dan op de Smelen. Vervolgens neemt u de vierde straat links, direct na basisschool ‘De Smelen’; u rijdt dan in de Bosstraat. Na circa 300 meter vindt u de kinderboerderij aan de rechterkant.