Dierenadoptieplan

In deze tijd, waarin alles duurder wordt, kan ook onze kinderboerderij extra financiële steun gebruiken. Om die reden hebben wij het dierenadoptieplan in het leven geroepen. Het principe is heel eenvoudig: u adopteert een dier en met uw financiële steun helpt u ons met de kosten voor de verzorging ervan.

Als u een dier adopteert, ontvangt u van ons een adoptiecertificaat met een foto van uw adoptiedier. Uw adopteert een dier voor minimaal 1 jaar. Ongeveer een maand vóór het einde van het adoptiejaar ontvangt u van ons een e-mail. Daarin wordt u gevraagd aan te geven of u de adoptie wilt voortzetten, stopzetten, of dat u wellicht een ander dier wilt adopteren.

Het is mogelijk om met meerdere personen een dier te adopteren, bijvoorbeeld met uw hele gezin of samen met een paar vrienden of vriendinnen. Voor bedrijven, clubs en verenigingen is het een leuke manier om de kinderboerderij te steunen en daarnaast positieve reclame te maken voor de eigen organisatie!

Voorwaarden
U kunt geen speciale rechten ontlenen aan de adoptie van een dier. Adoptiedieren blijven altijd eigendom van de kinderboerderij. Het is niet mogelijk om adoptiedieren, voor korte of langere tijd, mee naar huis te nemen. Wij streven ernaar alleen dieren ter adoptie aan te bieden, waarvan we verwachten dat ze het hele jaar op de kinderboerderij zullen blijven. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat een dier, bijvoorbeeld vanwege ziekte of gedragsproblemen, de boerderij zal moeten verlaten. De kinderboerderij hoeft hiervoor geen verantwoording af te leggen aan de persoon die het dier geadopteerd heeft. Als het door u geadopteerde dier de boerderij verlaat, stellen wij u hiervan uiteraard op de hoogte. U kunt in dat geval een ander dier uitzoeken.

Een overzicht van de adoptietarieven per jaar:

Kip € 20,00 Geit € 50,00
Konijn € 20,00 Schaap € 50,00
Cavia € 20,00 Hert € 50,00
Kalkoen € 30.00 Gans € 30,00
 Vogel € 20,00 Kat € 30,00
Varken € 40,00

Wilt u graag een van onze dieren adopteren of heeft u nog vragen over ons dierenadoptieplan, bel of mail dan naar Joris: 06-50924043 of Joris@dekleinemeer.nl