Vrijwilligers gezocht

Ken jij of ben jij iemand die nog opzoek is naar een vrijwillige functie en wil je graag met dieren en/of kinderen werken? Meld je dan bij de beheerder op de kinderboerderij of stuur een mail naar info@dekleinemeer.nl, we hebben nog verschillende vacatures open staan.

GASTHEER/VROUW
We zoeken een gastheer/gastvrouw, hij of zij zal bij activiteiten tijdens de verhuur van onze ruimte aanwezig zijn en wil zorgen voor koffie en thee, indien nodig. Daarnaast is BHV, of het behalen van dit diploma(kosteloos) een vereiste. Het is een project wat nog in de kinderschoenen staat. De invulling hiervan zal in samenspraak met het bestuur nader worden vastgesteld. Dit zal voornamelijk doordeweeks in de avonden gaan plaats vinden.

SLEUTELDRAGERS
We zoeken sleuteldragers, hij of zij is dagverantwoordelijk en kan minimaal 1 ochtend in de week van 9:00 tot 12:00 het werk en het personeel coördineren. Je begint met een inleerperiode door mee te draaien in de dagelijkse verzorging, als hier voldoende kennis en vertrouwen is opgebouwd gaan we kijken of we dit uit kunnen breiden. We zijn dus duidelijk opzoek naar iemand die zelfstandig is, een verantwoordelijkheid kan dragen, passie heeft voor dieren en doordeweeks overdag tijd heeft. Daarnaast is BHV, of het behalen van dit diploma(kosteloos) een vereiste. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om een helpende hand te bieden in het weekend en in de avonden, dit is allemaal bespreekbaar.

ACTIVITEITENCOMMISSIE
We zijn op zoek naar personen die onze activiteiten willen coordineren en begeleiden.
Dit zal gaan om het begeleiden van kinderfeestjes, het organiseren van activiteiten en ook regelmatig de kinderboerderij vertegenwoordigen bij allerlei activiteiten in en om de gemeente Valkenswaard. Denk bij dit laatste aan ValValDrie, voorleesmiddag bij de Hofnar, opening Toeristisch seizoen. Normaliter zitten we hier met een knuffelhoek en wat informatie. We zijn dus opzoek naar enthousiaste personen met een groot hart voor dieren.

Spreekt een van bovenstaande, vrijwillige functies je aan?
Meld je bij de beheerder op onze kinderboerderij of stuur een mail naar info@dekleinemeer.nl.

Reacties zijn gesloten.